Time Road obre a La Fira Centre Comercial la seva nova botiga de joieria i rellotgeria

Time Road obre a La Fira Centre Comercial la seva nova botiga de joieria i rellotgeria

La Fira Centre Comercial ha augmentat la seva oferta de comerços aquest dissabte amb la obertura a la Planta Carrer de la nova botiga de Time Road, empresa a l’avantguarda de la moda del sector de la joieria i la rellotgeria. En aquesta nova botiga, els clients hi trobaran la nova col·lecció de Lotus Hybrid i Festina Smartime però també moltes altres marques de rellotges com Calypso, Candino i Jaguar, a més de les peces més actuals de Lotus Style i Lotus Silver o la gama de joieria de la pròpia marca Time Road.

Time Road es va fundar l’any 2009 amb l’objectiu de cobrir totes les necessitats i gustos per a totes les butxaques, sent un espai assequible a tots els públics i convertint-se, amb el pas dels anys, en una de les cadenes de botigues dedicades exclusivament a la joieria i rellotgeria més rellevants de tota Espanya.

Com les altres botigues de Time Road, la que ha obert a La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, té un disseny interior i un concepte arquitectònic modern i impecable que donen encara més exclusivitat a la marca.

L’arribada de Time Road amplia la oferta que La Fira Centre Comercial posa a l’abast dels seus clients en l’àmbit de la moda i els complements, a més d’aquella destinada a la llar, l’oci o la restauració que converteixen aquest espai en l’epicentre comercial de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.