Torna el ‘Tastets de Tarragona’

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Turisme, reprenen la iniciativa gastronòmica ‘Tastets de Tarragona’ el proper dijous, 8 de febrer.

Un total d’11 restaurants elaboraran les seves degustacions que aniran maridades amb una copa de cava, vi blanc, vi negre o aigua . El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6€.

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar el passaport, cal haver degustat onze propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants.

Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu donar vida a la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa.

En aquesta edició hi participen els següents restaurants: CONTINENTAL (Pl. de la Font, 35), DONOSTI (Pl. de la Font, 16), MERCERIA 34 (Merceria, 34), BOCHO (C. August, 24), FORMATGERIA MAGDA I DEGUSTACIÓ (C. August, 30), 4 LATAS (Pl. de la Font, 9), QUATTROS (Pl. de la Font, 2), LA MALCRIADA (C. Reding, 28), LA JARTÁ (Port Esportiu Tarragona, Passeig Rafael Casanova), AMAZONICO WELLNESS FOOD & C0CKTAILS (Port Esportiu Tarragona, Passeig Rafael Casanova), BOLIMBO (C. Reding, 26).

Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals,l’actualitat i les novetats de ‘Tastets de Tarragona’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastetsdetarragona; i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.