Torna exproReus amb energia renovada

A Reus, el mes d’octubre és el mes d’exproReus. Tot i que la pandèmia ens ha impedit organitzar la fira multisectorial amb més tradició del territori durant els dos últims anys, enguany la mostra torna a obrir portes, amb tota la il·lusió i les ganes de recuperar una de les dates destacades del calendari d’actes de la ciutat.

El retorn d’exproReus coincideix amb la celebració de la seva 50a edició. Per celebrar-ho, i amb la voluntat d’afavorir l’afluència de visitants, la fira tindrà entrada gratuïta.

Les activitats infantils, tan importants en una fira majoritàriament familiar, estaran centrades en aquesta ocasió en les noves tecnologies, amb tallers de robòtica, realitat virtual i videojocs, entre d’altres. Des de REDESSA, empresa municipal que gestiona l’activitat de firaReus, es treballa per donar suport a les empreses instal·lades als seus centres, moltes de les quals són de perfil tecnològic; i per impulsar el creixement d’startups. Aquesta tasca de suport a les empreses TIC, que contribueix a la retenció i captació de talent al territori, arriba també a l’exproReus, una fira que es modernitza i que ofereix als més petits, activitats lúdiques en un àmbit que pot esdevenir el seu futur professional.

I en un moment complicat pel que fa a l’estoc, el sector d’automoció -un dels principals protagonistes de la fira- disposarà d’un espai de gairebé 7.000 m2, en el que, probablement, serà la més gran exposició de vehicle nou del territori, amb presentacions de nous models i d’un espai de vehicles de prova.

I a tot això, exproReus també serà la fira de sempre: la de conèixer novetats, de passejar, de comprar i fer aturada al Tasting Village per conèixer la seva oferta gastronòmica de proximitat. Tornarà a ser la fira de fi res: la cita d’octubre a la ciutat de Reus.

Teresa Pallarès

Regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus i consellera delegada de REDESSA.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.