Torna ‘La promoció maleïda’

Amb la tardor arriba la castanyada I una de les activitats ja consolidades realitzades per un grup de joves voluntaris acompanyats pel Casal de Joves la Palma. Aquest any l’activitat tindrà lloc a l’emblemàtica escola Prat de la Riba. 

L’activitat de terror organitzada pel Casal de Joves arriba enguany a la 10ena edició.

Sota el títol de “La promoció posseïda” un grup d’uns quaranta joves voluntaris de la ciutat, alguns repetidors de l’experiència i alguns de nous que s’hi han afegit aquest any s’estan reunint des de principis d’octubre per a elaborar el guió, els personatges, escenografia,… El grup de joves compta amb l’acompanyament i suport artístic d’Alex Manriquez, actor i escenògraf, que dirigeix l’espectacle. 

S’obrirà al públic els dies 28 i 29 d’octubre. El dia 28 l’horari serà de 17:00 h a 23:00 h hores , i el 29 l’horari serà de 17:00 h a 21:00 hores. L’accés es distribuirà en franges de 15 minuts per grups de 8 persones. 

Les invitacions per accedir a l’espectacle es podran recollir presencialment al Casal de Joves de La Palma a partir del dimecres dia 18 d’octubre. L’horari per recollir-les és de dimarts a divendres de 10:00 h a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 h a 19:00 h, fins que s’esgotin.

Cal portar 2 litres de llet per invitació que aniràn destinades al Banc d’Aliments de Reus.

L’edat recomanable a la que va destinada aquest espectacle és a partir de 12 anys. El recorregut per l’Escola Prat de la Riba no està adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.