Torna la Reus Viu el Vi

Prop de 40 cellers i més de dues-centes cinquanta referències. Aquesta és l’oferta que trobaran els visitants de la Reus Viu el Vi, la fira de les Denominacions d’Origen de la Cambra que es realitzarà del 3 al 5 de juny a la plaça de la Llibertat de Reus i que s’inaugurarà aquest divendres, a les 19:00 h, amb la participació dels recentment presentats Gegants Manotes de la Colla Gegantera de Reus.

La fira culmina tot un seguit d’actes que s’han realitzat des de la passada tardor, quan es va ajornar, per l’augment de contagis, l’edició extraordinària que es volia realitzar durant els primers dies d’octubre. Una programació especial, vinculada també al 135è aniversari de la Cambra, que a partir d’ara es vincularà a cada edició de la fira. Més de 400 persones han participat als tastos realitzats.

La Reus Viu el Vi torna tres anys després de l’última edició, la del 2019. L’esclat de la pandèmia el mes de març de 2020 va provocar l’ajornament de l’edició del mes de juny d’aquell any que ja estava tancada pel que fa a la inscripció de cellers participants. L’any passat es va voler fer una edició extraordinària el mes d’octubre, per vincular-la al 135è aniversari de la Cambra. Però finalment, malgrat que la resposta dels cellers per participar-hi va ser entusiasta, a darrera hora es va ajornar atenent l’increment de contagis que es va detectar en els dies previs a la celebració de la fira.

L’organització de la Reus Viu el Viu ha decidit fer una fira continuista, sense gaires canvis i mantenint el format habitual. I reservar els canvis que es volen introduir per la propera edició, la tretzena, prevista pel mes de juny de 2023.

Atenent també d’on venim, l’organització no es planteja cap xifra específica d’usuaris. Cal tenir en compte que la fira va aconseguir unes xifres de rècord durant l’edició de 2019, amb més de 12.000 packs de vi servits.

El cartell, novament una creació de Jordi Romero
El dissenyador reusenc Jordi Romero ha estat novament l’encarregat de realitzar el cartell d’aquesta edició. Seguint amb la línia encetada el 2014, Romero ha evolucionat el logo de la fira que ell mateix va crear. I en aquesta ocasió apostant per dibuixar un somnriure en el cor que ocupa a part central de la copa.

Horaris
Reus Viu el Vi
Divendres 3 i dissabte 4, de 17:30 h a 23:00 h

Diumenge 5, de 17:30 h a 22:00 h

Mostra del Vermut de Reus
Dissabte 4 i diumenge 5, de 12 a 14.30h

Preus Reus Viu el Vi

  • Tack de tast 15 euros: Copa, Catàleg, Portacopa, 5 tastos, el barret de la fira.
  • Tast de vi individual 2 euros
  • Tiquet Gastronòmic 3 Euros
  • L’Agrupació de 5 tiquets Gastronòmics 14 euros
  • Tercera Mostra del Vermut: 8 euros Got de Vidre, Dos tastos de vermut, catàleg, patates Piqué, Olives La Masrojana, el barret de la mostra
  • Opció got de vidre + 2 tastos de Vermut: 4 euros

Els enigmes de la Reus Viu el Vi
Durant les últimes sis setmanes s’han proposat els enigmes de la sommelier reusenca Ruth Troyano Puig. Més de 500 persones han participat d’aquesta juguesca que s’ha fet a través de les xarxes pròpies de la fira del vi.

Concurs d’Instagram de la Reus Viu el Vi
Durant la fira es realitzarà el tradicional concurs de fotografies de la Reus Viu el Vi a instagram. Només caldrà etiquetar les fotos amb el perfil de la fira. El guanyador s’endurà un àpat per a dues persones en un restaurant de Reus.

Els patrocinadors
La Reus Viu el Vi és una iniciativa de la Cambra, amb el suport de l’Ajuntament de Reus a través de la regidoria de Promoció de Ciutat, i el patrocini de Vermuts Miró. La nova propietat, liderada per l’empresari Xavier Martínez, ha decidit renovar aquest històric patrocini que la marca local de vermut havia mantingut durant les darreres edicions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.