Torna l’aplicació La Ruta del Cister GR175 Trail

El pròxim dia 5 de març torna l’aplicació La Ruta del Cister GR175 Trail i que estarà operativa fins al 5 de novembre. L’any passat es va estrenar de la mà dels consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell. Es tracta d’una activitat gratuïta i diferent per seguir el traçat del GR 175, de forma autònoma i amb un aplicatiu que dirigeix l’activitat i que l’any passat va tenir com a amfitriona l’esportista Núria Picas.
Aquest itinerari es pot fer de formes diferents; caminant, corrent o en BTT de forma autònoma i és per fomentar el territori i la pràctica de l’esport amb arribada i sortida als monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges i també, es tracta d’un producte turístic sostenible, innovador i únic a escala internacional.

Els reptes que s’han delimitat són:

  • Repte 1. (R1) Poblet – Vallbona (25,6 Km)
  • Repte 2. (R2) Vallbona – Santes Creus (43,7 Km)
  • Repte 3. (R3) Santes Creus – Poblet (34,8 Km)
  • Repte 4. (R4) Ultra Ruta del Cister, recorregut complert (103 Km.)
  • Reptes Familiars. Rutes per l’entorn de cada monestir

Les persones que hi vulguin participar s’hauran de descarregar l’aplicació gratuïta i certificada ‘Liverun’ a través Play Store per Android o Apple Store pel sistema IOS. Després, caldrà activar la ruta i seguir el track establert del repte que s’esculli per tal de poder registrar el temps i una classificació provisional. La mateixa app permetrà consultar les classificacions, previsions de pas, informacions tècniques i turístiques, així com utilitzar l’audioguiatge. El sistema agafa les dades de geolocalització del GPS i quan no hi ha cobertura mòbil emmagatzema les dades i quan torna a agafar cobertura, les envia totes. La seva icona no es mourà, però després s’actualitzarà.

Hi haurà tres punts de sortida i arribada, un a cada un dels monestirs, on hi haurà un petit plafó. A més, la plataforma està vinculada a la web ‘https://larutadelcister-off.livetrail.net/ca on es mostren les informacions diverses de les rutes i s’hi publicaran els resultats del temps dels diferents participants, per reptes i per categories.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.