El Trapezi 2018 obre les inscripcions a l’Espai Professional

El Trapezi 2018 obre les inscripcions a l'Espai Professional

Trapezi 2018, la Fira del Circ de Catalunya, que tindrà lloc del 10 al 13 de maig, comença ja les primeres activitats amb l’obertura de les inscripcions a l’Espai Professional i avança algunes de les companyies programades enguany: David Dimitri, amb l’espectacle L’homme cirque; la belga D’Irque & Fien, que presentarà Sol Bemol; el col·lectiu francès MPTA, que arriba amb l’espectacle Santa Madera, i les catalanes Mumusic Circus, Cia.Soon i Amer i Àfrica.
Trapezi, que enguany arriba a la 22a edició, treballarà en l’espai dedicat a professionals els models de distribució, acompanyament i la col·laboració internacional que puguin facilitar i millorar la visibilitat i mobilitat de les creacions catalanes i d’arreu. L’espai està pensat per a professionals del circ o de les arts escèniques en general: artistes, programadors, distribuïdors, productors o representants d’entitats o institucions que treballen per a la formació, la creació i la promoció cultural.

El període d’inscripcions comença avui i estarà obert fins al 27 d’abril. Al llarg de la Fira es presentaran diverses activitats dedicades al sector professional, organitzades amb el suport de l’Àrea de Mercats del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i que tindran lloc al llarg de tres dies, de divendres a diumenge.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.