Tres escoles de Reus reconegudes com a Centres Referents en Educació en Drets d’Infància per UNICEF

L’escola General Prim, l’escola Montsant i l’escola Rosa Sensat de Reus han estat reconegudes per UNICEF Comitè de Catalunya com a Centres Referents en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global. Enguany, també s’ha atorgat aquest reconeixement a tres escoles més de Catalunya: la Petit Món-Felisa Bastida de Castelldefels i les escoles Baldiri i Reixac, i Guinardó de Barcelona.

En total són 10 els centres educatius a Catalunya i 109 a tot l’estat espanyol que compten amb aquest reconeixement que s’emmarca dins de la col·laboració d’UNICEF Comitè de Catalunya amb el Departament d’Educació de la Generalitat per impulsar l’educació en drets d’infància, tal i com marca la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

La iniciativa té com a finalitat impulsar i reconèixer l’esforç d’aquests centres educatius per dur a terme projectes de ciutadania global a llarg termini i incentivar-los en la millora permanent i la innovació en l’Educació en Drets.

Reus acollirà aquest dimecres dia 11 de desembre, a les 18:00 h al Casal de la Dona, l’acte de lliurament del reconeixement als sis nous centres educatius referents en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global de Catalunya.

Programa:
-18:00 h: Benvinguda a càrrec de Carles Pellicer i Punyed, alcalde de Reus, i de Quima Oliver i Ricart, coordinadora d’UNICEF Comitè de Catalunya

-18:05 h: Vídeo Educar en drets d’infància: explica’m-ho!

-18:10 h: Presentació del programa d’UNICEF Educació en drets d’infància 2017-2019, a càrrec de Maria Mur i Duat, responsable d’educació d’UNICEF ComitèCatalunya

-18:15 h: Lliurament del reconeixement als centres educatius

-18:55 h: Cloenda a càrrec de Daniel Recasens i Salvador, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.