Tres formacions i tallers de l’ AEHT

L’escola de formació d’alt nivell de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona ja ha acollit fins a tres formacions i tallers des que es va inaugurar el passat dilluns 22 de maig, acollint i dotant de coneixement en hostaleria a una cinquantena de professionals del sector.

Durant aquest període han passat per l’Aula AEHT professionals com l’experta en buffets Noemí del Barrio, qui per primer cop va oferir la seva formació en Màrqueting de Buffets a Tarragona; xefs de l’empresa Assolim en una presentació / taller de preparació de menjar de cinquena gamma i, més recentment, el reconegut cuiner i col·laborador d’El Celler de Can Roca Salvador Brugués, en un complet curs de cuina al buit i a baixa temperatura.

Amb aquestes primeres formacions a l’Aula, l’AEHT s’apropa al seu objectiu de complementar l’oferta educativa ja existent mitjançant un complet i exclusiu pla formatiu amb ponents de referència i temàtiques molt diverses. Aquest està dissenyat per Jordi Jardí, vicepresident de Formació de l’AEHT i Tècnic de Formació Professional de cuina i pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

El calendari amb les properes formacions programades es pot consultar a www.aeht.es/formacio/ i les inscripcions es realitzen a través del correu formacio@aeht.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.