Prop de 1.200 atletes participaran en el Triatló Port de Tarragona el 5 d’agost

triatlo tarragona

Es preveu que l’impacte econòmic de l’esdeveniment a la ciutat sigui de 300.000 euros

El Port de Tarragona acollirà el proper 5 d’agost el que ja s’ha convertit en un clàssic de l’estiu, el Triatló Port de Tarragona, emmarcat en el circuit Santander Triathlón Series. Es preveu que entre 1.100 i 1.200 atletes participin en aquest esdeveniment que, en un sol cap de setmana, pot produir un impacte econòmic a la ciutat de 300.000 euros.
Aquest matí s’ha presentat a la sala d’actes del Port aquesta prova esportiva. El director de Running Solutions (organitzador del triatló), Juanan Fernández, ha explicat les característiques tècniques de la cursa, que se situa entre les tres més grans de Catalunya i les 10 més grans de tot l’Estat espanyol.
La presentació també ha comptat amb l’assistència d’Albert Parreño, triatleta internacional, que, un any més, participarà en el Triatló Port de Tarragona. Parreño ha participat en totes les edicions d’aquesta prova però enguany s’ha marcat un nou repte: participar en el recorregut olímpic i, tres hores més tard, fer-ho també en el supersprint.
Per la seva banda, el director de Port Tarraco, Marc Coll, ha mostrat la seva satisfacció per col•laborar un any més amb Running Solutions en aquesta prova, una prova que ha qualificat de “gran esdeveniment per a la ciutat”.
Per part de l’Ajuntament de Tarragona, la regidora d’Esports, Elisa Vedrina, ha assenyalat que és un honor per a la ciutat acollir esdeveniments d’aquesta magnitud perquè “és una oportunitat de donar a conèixer Tarragona”.
Des del Port, el director de Port Ciutat, Gabriel Mas, s’ha mostrat molt satisfet de tornar a acollir aquest triatló, no només per la prova esportiva en si, sinó també pel benefici que això suposa per als restauradors de la zona del Serrallo i la part baixa de Tarragona.
DOSIER PREMSA STS Tarragona 2017

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.