Trobada institucional amb la Cambra de Comerç Regional del Nord de la República Txeca

Trobada institucional amb la Cambra de Comerç del Nord de la República Txeca

Una delegació de la Cambra de Comerç Regional del Nord de la República Txeca, a la demarcació d’Üsti nad Labem, ha visitat aquest dimecres la corporació per conèixer la realitat de la Cambra de Comerç de Reus i el territori al que representa. Una acció que s’emmarca en el seguit de relacions bilaterals que la Cambra de Reus manté, de manera periòdica, amb les seves homòlogues a l’estranger amb la finalitat d’establir possibles vies de col·laboració.

La Cambra de Comerç Regional del Nord de la República Txeca representa a una de les regions més importants del país, amb una àmplia tradició industrial vinculada a la mineria, l’energia i la química.

La trobada amb la Cambra ha servit per explorar algunes accions conjuntes amb l’objectiu d’afavorir l’activitat de les empreses d’ambdós països cercant noves oportunitats de negoci. En aquesta línia s’han donat les primeres passes per realitzar una missió comercial que permeti a les empreses del territori desplaçar-se a Txèquia per conèixer, sobre el terreny, les possibilitats que ofereix aquest mercat emergent a l’antiga Europa de l’Est.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.