Ucraïna guanya la World Cup Male de Futbol 7

Ucraïna es va proclamar guanyador, ahir diumenge, a la final, jugada a l’estadi del Complex Futbol Salou Sports Center, de la World Cup Male de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral, en un duel amb Iran.

L’alcalde Pere Granados va lliurar la copa a l’equip guanyador i va repartir les medalles als tres primers classificats: UcraïnaIran i Brasil.

Segons ha manifestat, “estem contents d’haver estat seu d’aquesta Copa del Món perquè la nostra voluntat és treballar perquè el municipi esdevingui una ciutat inclusiva i accessible per a tothom, on l’esport també tingui aquest vessant d’inclusió i serveixi per fomentar valors com el respecte a la diversitat i la integració”.

Carles Muñoz, president de la FECPC, ha manifestat que agraeix a la IFCPF “que hagi comptat amb la nostra Federació per organitzar aquest esdeveniment de gran envergadura dins el món del futbol per a persones amb lesió cerebral; i, així, poder donar la possibilitat a Salou i a tota la societat catalana de poder-lo viure de prop”.

El representant de la IFCPF, Paulo Cruz, es va dirigir, també a l’audiència, agraint la participació de les diferents seleccions i “el gran nivell de futbol, que ens han fet gaudir aquests dies; així com la feina dels classificadors, àrbitres i organització”. Sobretot, després de dos anys d’aturada, després de la pandèmia.

A banda de la copa i les medalles, que van ser lliurades enmig d’un ambient de celebració per part dels guanyadors i l’afició, es van atorgar trofeus al millor esportista, Most Valuable Player (MVP), Samuel Charron, de Canadà; al millor porter, per a Sean Boyle de USA; i al màxim golejador, per a Ivan Donenko, d’Ucraïna.

Cal destacar que en el marc de la competició, del 15 al 17 de maig té lloc un campus de desenvolupament de futbol femení, en el què hi participen esportistes catalanes, de Dinamarca i Anglaterra.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.