Un any d’obertura, La Fira Centre Comercial

El proper 6 de novembre, La Fira Centre Comercial compleix el seu primer any com a centre d’oci i compres de la ciutat de Reus.
Recentment, i després de gairebé un any des de que va obrir les seves portes, el Centre Comercial ha estat premiat per la Asociación Española de Centros y Parques Comerciales, AECC, com a Millor Centre Comercial. Aquesta agrupació espanyola reconeix el treball que es fa als diferents espais comercials de l’estat.
La infraestructura de La Fira Cent tre Comercial està pensada per a que els visitants puguin realitzar les seves compres i alhora disposar d’una oferta d’oci i restauració que permeti compartir amb la família i amics. Sales de lactància, zones infantils, Wi-Fi gratuït a tot el Centre i la primera hora de pàrquing gratu uïta presentant el tiquet de compra, són algunes de les comoditats que teniu al vostre abast.
A més, La Fira Centre Comercial continua millorant l’experiència de compra dels seus visitants amb la instal·lació d’uns tancaments de vidre en els seus tres accessos per als vianants. Aquesta inversió té com a objectiu fer més agradable l’estància al Centre i millorar l’experiència del visitant.
Amb aquesta millora en l’equipament, el Centre Comercial persisteix en el seu afany de satisfer les necessitats del client i fer que cadascuna de les seves visites sigui única i inoblidable.

La Fira Centre Comercial Av. Sant Jordi, 6 – Reus

www.lafiracentrecomercial.com
@LaFiraCentreComercialReus
@cclafira
@cclafira

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.