Un centenar d’infants fan activitats entorn de la màgia a través del programa «Conviu l’estiu»

Del 5 de juliol al 13 d’agost, a través del programa de la Regidoria de Benestar Social «Conviu l’estiu», s’ofereixen 120 places setmanals adreçades als infants de Reus entre els 3 i els 11 anys. Enguany, la temàtica de les activitats gira entorn de la màgia. Aquest programa s’organitza a diversos punts de la ciutat, per tal d’estendre per tot el municipi l’oferta socioeducativa. En concret, enguany, les activitats es fan de dilluns a divendres de 9 a 13 h al Centre Cívic Migjorn, l’Escola Mowgli i l’Escola Rosa Sensat. S’organitzen en grups bombolla estables que esdevenen unitats de convivència. Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l’estiu, tenen prioritat els infants amb famílies en situació de vulnerabilitat social.

A més, com ja es va fer l’any passat, s’han establert les mesures sanitàries i de protecció següents:

  • Comprovació de símptomes de cada participant en l’entrada de l’activitat.
  • Higiene de les mans, tant a l’entrada i a la sortida de l’activitat com en els canvis de les diferents activitats específiques.
  • Establiment de mesures per evitar contagis a l’hora d’esmorzar i en les sortides al patí.
  • Amb motiu de la pandèmia, es promouen les activitats que es poden fer a l’aire lliure i les que suposen un acompanyament emocional i una escolta activa de les inquietuds dels infants.

Pel que fa a les activitats més lúdiques i estiuenques, els infants de l’Escola Rosa Sensat van un dia a la setmana a la piscina del Reus Ploms i els de l’Escola Mowgli i els del Centre Cívic Migjorn, a les piscines del Reus Deportiu.

A més del programa «Conviu l’estiu», la Regidoria de Benestar Social també subvenciona l’assistència de 118 infants de famílies en situació de vulnerabilitat als casals de les entitats i als municipals. L’objectiu és facilitar que tots els infants de la ciutat puguin accedir a fer activitats a l’estiu i mantenir i reforçar, tot i que d’una manera lúdica, els aprenentatges i la millora de la seva socialització.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.