Un concert amb Dr. Prats per celebrar els 25 anys de la Colla de Joves de l’Aleixar

Un concert amb Dr. Prats per celebrar els 25 anys de la Colla de Joves de l’Aleixar

 

Dr. Prats acaba d’estrenar el disc “Venim de lluny” i cap altre millor lloc que a l’Aleixar per a presentar-lo en exclusiva a la comarques tarragonines. Serà en el concert que la Colla de Joves del municipi ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per a celebrar el seu 25è aniversari. Serà el dissabte 16 de juny, a partir de les 23.30 h a la Pista Poliesportiva de l’Aleixar. El cartell del concert es completa amb ReclutesAll covers i el dj OGT.

Les entrades anticipades es poden comprar per 5 euros més despeses de gestió a Discos Qui’k i Batabat Botiga de Reus i al Bar del Casal de la Unió de l’Aleixar, mentre que a la guixeta el preu serà de 7 euros.

La Colla de Joves és una de les entitats més importants i actives de les que hi ha a l’Aleixar, on col·labora amb diverses activitats al llarg de l’any en la vida cultural i associativa del municipi.

La Colla de Joves de l’Aleixar va néixer en 1993 i el passat mes de febrer es va presentar un llibre que recull, exhaustivament, els primers 20 anys d’història de l’entitat. El seu autor, l’aleixarenc Sergi Borrallo, va ser precisament president de l’entitat entre 2007 i 2010, i en 2012 es va plantejar recollir en un llibre els primers 20 anys de l’associació, però la complexitat i laboriositat del treball el va allargar més del que l’autor havia previst.

Entre les múltiples dades que es poden trobar en el llibre cal remarcar que 200 joves de l’Aleixar han passat per la Colla de Joves en els primers 20 anys de l’entitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.