‘Un diàleg amb mi’ a Tarragona

El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona obre les portes a una nova exposició sota el títol ‘Un diàleg amb mi’ de l’artista de Montblanc, Gerard Castellví. Es tracta d’una mostra que s’inaugura el pròxim dijous 6 de juny a les 19h i romandrà oberta al públic fins al 14 de juliol amb entrada lliure.
L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius sempre oberts d’11h a 14 h. (els Tinglados romandran tancats tots els dilluns). És una exposició comissariada per Javier Ruiz

L’exposició
‘Un diàleg amb mi’ és una mena de diari pictòric al qual Gerard Castellví deixa entreveure per veure el seu caminar per les muntanyes, les reals i les imaginades, mancat de companyia. Sol amb ell mateix. Amb les seves terres i els seus verds, amb les seves figures que només ho són perquè ell les ensenya. Així descriu l’exposició el comissari d’Un diàleg amb mi’, Javier Ruiz.
Castellví dona pistes i acosta al seu viatge a través dels formats. Els petits, breus aproximacions a paisatges tangibles de la geografia catalana, només són el preludi de què està per venir. A mesura que aquests creixen, també creix la seva llibertat, es deixa anar, la seva vida interior s’imposa i la mostra sense por. Així doncs, trobem, de sobte, amb escenes gairebé a mida natural de figures en racons perduts d’un turó. No sabem què fan ni per què hi són, potser el pintor tampoc. Ben bé es podria pensar en una bacanal descarnada de cossos violents. Ben bé es podria pensar en un moment íntim de l’ésser humà en comunió amb la natura.
Podria semblar, al cap i a la fi, que Gerard Castellví no volgués caminar sol i ens convidés a acabar amb ell el seu viatge.

L’artista
Gerard Castellví va néixer en 1986 a Montblanc, Tarragona. En 2008, va estudiar Disseny Gràfic en la EADT Escola d’Art de Tarragona. Poc després, decideix estudiar Belles arts per a desenvolupar els seus talents artístics i combinar-los amb el disseny gràfic. En graduar-se en la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona en 2012, Gerard continua buscant perfeccionar la seva tècnica artística i és admès en la Florence Academy of Art.
Mentre estudia en l’acadèmia, també participa en tallers d’artistes com Antonio Lopez, Golucho, Sangram Majumdar, Max Ginsburg o Stuart *Shils per a comprendre i interioritzar diferents punts de vista creatius.
La seva obra es troba en les col·leccions del *MEAM després de ser un dels finalistes del premi Figuratives’15 i Figuratives’17. També es troba en la col·lecció de la Reial Acadèmia de Belles Arts Sat Jordi de Barcelona. Ha exposat en les galeries Represent (Londres), Wiespach Shloss Gallery (Salzburg, Àustria), The Makers (Madrid), La Plataforma i el *Claustre (Barcelona).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.