Un estiu d’èxit pels centres cívics de Reus

Un estiu d'èxit pels centres cívics de Reus

Els centres cívics tanquen la programació d’estiu amb objectius complerts: èxit de participació en una oferta lúdica, segura i gratuïta

La xarxa de centres cívics de Reus ha tancat aquesta setmana la programació d’estiu amb l’objectiu complert d’haver posat a l’abast de la ciutadania una oferta d’activitats orientada a fer gaudir de l’estiu; donar resposta a la demanda tradicional de cursos i tallers; i consolidar l’orientació dels equipaments municipals com a espais per potenciar les relacions ciutadana i associativa dels usuaris. I fer-ho adaptada a la nova normalitat amb mesures sanitàries i de prevenció com la limitació dels aforaments, la previsió de realitzar-les en espais oberts o en sales de grans dimensions per garantir les distàncies mínimes de seguretat; o l’obertura de nous canals telemàtics.

La xarxa ha tancat la programació “Amb gana d’estiu?” amb la participació d’unes 200 persones en les 19 activitats que s’han desenvolupat. La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals ha considerat no celebrar set de les activitats programades inicialment, atenent a criteris de responsabilitat i prevenció davant l’actual situació sanitària.

Les propostes que han tingut més bona acollida entre la ciutadania han estat les que s’han realitzat a l’exterior, com la visita nocturna als blocs Bofill, ioga als jardins del Mas Anglès, el concert de guitarra a l’exterior del Centre Cívic Mas Abelló, el curs de fotografia pràctica al Centre Cívic Migjorn i el show cooking de coques d’estiu al Centre Cívic Llevant.

Montserrat Flores, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, afirma que “creiem que, malgrat la situació atípica d’aquest estiu, ha estat un encert donar continuïtat a l’activitat dels centres cívics com espais de relació ciutadana amb una programació d’activitats de caire lúdic i gratuïtes; i, sobretot, poder-les fer amb totes les mesures de seguretat i amb èxit de participació”.

Actualment la xarxa de centres cívics ja està treballant en la nova programació de tardor-hivern.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.