Un remodelat hotel Mas Pasasmaner s’aixeca aquest divendres

Un remodelat hotel Mas Pasasmaner s'aixeca aquest divendres

L’hotel Mas Pasasmaner ha realitzat una sèrie de millores per garantir el confort, el benestar, l’estada i la seguretat d’una de les joies arquitectòniques de la Costa Daurada.

L’Hotel Monument Mas Passamaner aixeca el teló aquest divendres. El Monument de cinc estrelles situat a La Selva del Camp dona la benvinguda a la temporada estiuenca 2020 amb una serie de novetats importants.

Les terrasses exteriors del restaurant La Gigantea i de la zona de la piscina s’han ampliat per atorgar als clients una major comoditat. Tanmateix, i pel que fa a l’allotjament, s’han reformat i actualitzat totes les habitacions i vuit d’elles han augmentat la seva superfície passant a ser suites. Ángel Garcia Puertas, arquitecte i propietari de l’Hotel Mas Passamaner assegura que «vam iniciar la reforma a finals de l’any passat conscients que era projecte a dos anys vista. Ara bé, fruit de la pandèmia hem convertit el problema en oportunitat i, al estar tancats, hem accelerat les obres en quatre mesos» i apunta «un detall molt simbòlic està a l’entrada de l’hotel, on hem situat un grup escultòric, amb uns finestrals originals i que suposen una al·legoria de com s’aixeca Mas Passamaner després de les setmanes de confinament».

L’Hotel Monument Mas Passamaner ha cuidat fins al més mínim detall pel que fa a l’obertura. Els hostes podran visualitzar dins del complexe diferents grups escultòrics i artístics que recullen la història d’una casa senyorial modernista obra del cèlebre arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner «hem recuperat els porticons i les finestres originals, que teniem guardats, i els hem situat ens espais com la piscina, l’entrada d’accés a l’hotel, la zona d’esdeveniments o el restaurant. Són dignes de contemplar per gaudir de l’experiència a Mas Passamaner» explica Ángel Garcia Puertas.

L’hotel adaptat als protocols d’higiene i seguretat

L’Hotel Monument Mas Passamaner, amb 14.000 metres quadrats de zona ajardinada i 500 metres quadrats de terrasses cobertes, obre demà preparat per oferir un servei de qualitat amb les màximes garanties de seguretat, higiene, benestar i salut. En aquesta nova arrencada apliquem les mesures de seguretat sanitàries establertes i mantenim el nostre compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. 

Mas Passamaner, un hotel únic a la Costa Daurada

Inaugurat l’any 2003 gràcies a la rehabilitació del prestigiós arquitecte castellano-canari Ángel García Puertas, Mas Passamaner representa tot un estil de vida, una manera de fer d’una època inèdita traslladada en ple segle XXI. La decoració esgrafiada, els vitralls, les escultures, la ceràmica i el ferro forjat, atorguen a aquesta casa senyorial i modernista una bellesa colpidora plena de vida.

La gastronomia és també marca de la casa a Mas Passamaner. El restaurant La Gigantea, sota la direcció del xef Victor Fontelles, permet gaudir als comensals de la més genuïna cuina d’autor tradicional catalana i internacional, amb plats originals i de sempre i exquisits productes del territori. El restaurant està obert a tot el públic en general de dilluns a diumenge.

A més, Mas Passamaner disposa d’un heliport, d’un club de pàdel amb quatre pistes exteriors gestionat per Sergi Virgili, de zona d’Spa i de tres sales de reunions amb capacitat de 12 a 250 persones. Ángel García Puertas afirma que «el nostre entorn és ideal per fer una escapada romàntica en parella, per celebrar un casament inoblidable, i per qualsevol tipus d’esdeveniment privat o d’empresa. Tenim un equip professional excel·lent liderat per la directora selvatana Dolors Carnicer i el director comercial Salvador Gras».

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.