UNICEF celebra els 30 anys de la Convenció sobre els Drets de l’Infant al Palau de la Música Catalana

Unicef 2019 musica

La Convenció sobre els Drets de l’Infant ha fet 30 anys, el tractat més ratificat de la història i que recull els drets de tots els nens, nenes i adolescents fa 30 anys.

Per celebrar-ho, el Palau de la Música Catalana oferirà el pròxim 2 de desembre un concert solidari a favor d’UNICEF, l’Agència de les Nacions Unides per a la Infància.

La Jove Orquestra Simfònica interpretarà peces de Verdi, Donizetti, Puccini o Sorozábal, sota la direcció musical de Josep Caballé Domènech i la veu del tenor Josep Bros.

Tota la recaptació de la taquilla anirà destinada a la tasca d’UNICEF per a la defensa i la promoció dels drets de la infància.

UNICEF, l’agència de les Nacions Unides per a la Infància, vetlla perquè tots els nens, nenes i adolescents tinguin garantits els seus drets. Treballa en més de 190 països i territoris, també en els indrets més difícils, per construir un món més just per a tots els infants. Aquest 2019 és un any especial perquè la Convenció sobre els Drets de l’Infant, el tractat que recull els drets dels infants, fa 30 anys. Així doncs és una data memorable per celebrar els assoliments però també per enfrontar-nos als nous desafiaments i reptes per al benestar dels nens i nenes d’arreu del món.

Link per comprar les entrades: https://www.palaumusica.cat/ca/gala-solidaria-a-favor-d-unicef_748933

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.