Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa en marxa el sistema de pagament online de les activitats culturals

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa en marxa el sistema de pagament online de les activitats culturals

Ja es poden comprar per Internet les entrades per a les visites guiades al patrimoni de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a través de la pàgina web www.culturaalabast.cat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha posat en funcionament una plataforma de venda online d’entrades per als actes i activitats culturals que organitza. Aquesta nova plataforma permet a la ciutadania adquirir les localitats d’una manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia, des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. Concretament, a través de la pàgina web del departament municipal de Cultura: www.culturaalabast.cat

“L’objectiu d’aquest nou servei és apropar la cultura a la gent i facilitar-li la compra d’entrades amb les noves tecnologies”, ha dit la regidora de Cultura i Patrimoni, Nuria Ortiz.

La plataforma estableix la targeta com a mètode de pagament. Les persones usuàries obtenen la seva entrada en format PDF, per imprimir o per portar en el seu dispositiu mòbil (inclou un codi QR).

Aquest sistema de pagament el poden utilitzar ja les persones que vulguin participar en les visites guiades al patrimoni que ha organitzat la Regidoria de Cultura per aquest estiu (a l’Hospital del Coll de Balaguer, al Petit Museu Escola Àster Antonio Bonet, al Molí de l’Oli i a la Masia de Castelló).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.