Vermut Center es presenta a Portofino Salou

Vermut Centeres presenta a Portofino Salou
Joan Rovira en un moment de la cata de vermuts.

Vermut Center, presenta la seva imatge renovada, inaugurant la seva nova web www.vermutcenter.com a Portofino Salou.

Es tracta d’un punt de venda on-line amb 80 referències de vermuts,  28 de cerveses artesanes, 20 de vins (biodinàmics, sense alcohol, ecològics, etc), licors, gastronomia selecta i estris derivats.

Amb enviaments a tot el territori espanyol, Vermut Center es posiciona com a venedor destacat només un any després de la seva inauguració. A l’actualitat, la major part de les vendes es centralitzen en quant als vermuts, a Galicia, Asturies, Castelló València i Murcia. Respecte a les cerveses artesanes, les seves vendes es concentren a Catalunya. Per als desalcoholitzats i ecològics, les vendes tenen com a destí principal la zona centre de l’Estat i principalment Madrid.

Iniciant la presentació amb una cata de vermut, Joan Rovira, gerent de Vermut Center,  ens explica les diferències que trobem entre diverses de les marques que podem obtenir a la seva web. “La nostra intenció és anar augmentat les referències de la web, en totes les branques dels nostres productes. Hem començat tímidament però el consumidor ha acceptat aquesta fórmula”, explica Rovira.

El tast de vermut serà de les marques Iris (Reus), Cori (Reus), Cap Ruc (Cornudella del Montsant), Lehmann (Tortosa) i Golfo (Burgos).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.