VII Jornada Tècnica de la MIDIT, el 5 de novembre a l’Hospitalet de l’Infant

Fins al 4 de novembre a les 13 h estarà obert el període d’inscripció a la VII Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “Desenvolupament  turístic i sostenibilitat”, programada per al divendres 5 de novembre a l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ho poden fer mitjançant el següent enllaç https://cutt.ly/RRdNwkS o als telèfons 977569030 i 626355904.

Aquesta jornada, prevista per al 5 de novembre de 9:30 a 13 hores, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, està adreçada a tothom i, especialment, als agents del sector públic i a les empreses dels municipis que aplega la Mancomunitat.

L’objectiu de la jornada és generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori, un espai adequat perquè ambdós sectors, tant el públic com el privat, debatin sobre els sectors estratègics; i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

Amb aquesta voluntat, la Mancomunitat comptarà amb la participació de la sra. Marta Domènech i Tomàs, Directora General de Turisme del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb tres experiències relacionades amb el desenvolupament turístic sostenible: la Taula de Cicloturisme del Baix Ebre amb Paula Ramírez, Turisme Garrotxa amb Turina Serra, i el Patronat de Turisme de la Vall de Boí amb Montse Señís.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.