VII Jornades d’emprenedoria a l’INS Baix Camp

Institut Baix Camp

El proper dimarts 28 de gener s’inauguren a l’Institut Baix Camp de Reus les VII Jornades d’Emprenedoria. Aquestes jornades tenen un caràcter transversal ja

que abarquen tots els estudis i nivells del centre (ESO, batxillerats, families informàtica, sanitària, comercial i administrativa) i dins de cadascun d’ells, diverses àrees (videojocs, farmàcia, tallers d’entrevistes de feina…). 

Les jornades s’iniciaran amb una visita al centre de Redessa, seu a Reus de molts projectes emprenedors d’èxit. Després d’aquest aperitiu, la inauguració oficial es farà el dimarts al Teatre de l’Institut Baix Camp per continuar amb activitats diverses: xerrades motivadores, gimcanes, tallers pràctics i cine-fòrum. Seran 4 dies plens d’activitats i experiències motivadores dirigides a tot l’alumnat del centre, unint diverses edats i estudis sota un mateix interès.

Les Jornades estan organitzades des del departament de FOL i la seva finalitat és fomentar l’esperit emprenedor entre els alumnes. Tot i que es tracta d’un projecte per impulsar la iniciativa a crear negocis per part dels alumnes, també es vol fomentar l’esperit d’esforç, de tenir un projecte, d’iniciativa i d’il·lusió, no només de cara a la creació d’un negoci o idea comercial, sinó també de cara al seu projecte personal i professional.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.