Virginias endolceix les festes de tots els usuaris del Centre Terapèutic per a
l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria

Aquest divendres 11 de desembre l’empresa VIRGINIAS ha col·laborat amb la Fundación Rosa M. Vivar i el Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria amb l’aportació solidària de 170 lots de torrons per a tots els seus usuaris i l’equip de professionals de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp.

VIRGINIAS, amb més de 80 anys al mercat, és una marca reusenca que ha portat els torrons i xocolates arreu. Al llarg d’aquests anys ha destacat pel seu tarannà innovador i per com treballa la xocolata.

Experiència que li ha permès desenvolupar tot un seguit de novetats que han arribat a convertir-se en habituals de les nostres taules nadalenques. Igual que també van ser els pioners i desprès líders, en torrons sense sucres afegits.

L’any 2019 la companyia és reinventa de la mà de ACRIMONT FOODS per portar al consumidor dolços que combinen tradició i alta cuina. Des d’aleshores s’ha renovat la gamma i s’han reforçat els lligams amb la societat mitjançant el Compromís Virginias.

Compromís Virginias és el concepte sota el que s’apleguen totes les accions en les que VIRGINIAS col·labora, principalment amb l’esport i les entitats més properes; és el petit gra de sorra amb el que vol contribuir a millorar la societat en la que és troba. I és per això, que VIRGINIAS ajuda a la Fundación Rosa M. Vivar i el seu Centre, el qual encaixa plenament en la finalitat del Compromís Virginias.

La Fundació agraeix a VIRGINIAS i el seu compromís amb la societat, la possibilitat de celebrar aquestes Festes tan especials, endolcint-les amb torrons especialment seleccionats per a les característiques dels usuaris del Centre, d’alta qualitat i sense sucres afegits.

L’equip de professionals del Centre treballa intensament les teràpies aquestes dates, plenes de records, sensacions i emocions personals i familiars, per tal que siguin inoblidables.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.