Viu l’ Estiu a Cambrils

L’alcalde en funcions de Cambrils i regidor de cultura, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han donat a conèixer el conjunt de propostes de tot tipus que, per aquest estiu de 2023, inclou el projecte Viu l’Estiu a Cambrils.

Per l’alcalde, “la tasca de govern i la gestió dels assumptes municipals funciona molt bé i al cent per cent, tal i com ho demostra la transversalitat i excel·lent coordinació dels departaments que contribueixen a fer la millor programació del Viu l’Estiu a Cambrils dels darrers anys”. En aquest sentit, Klein, ha dit que “només a Cambrils, els turistes poden trobar una oferta lúdica complementària i de molta qualitat cultural, més enllà dels àmbits en els que ja som líders, com la qualitat de les platges, el prestigi del sector de la restauració, la qualitat dels hotels o la magnífica i diversa oferta comercial”

Per la seva part, la regidora de Turisme ha afirmat “que segon un estudi contractat al departament d’innovació d’Eurecat, el 85% de les famílies que ens visiten són repetidores del nostre destí, el que equival a afirmar que per totes elles l’experiència ha estat molt positiva. Aquest fet és el que ens encoratja a programar activitats de música i animació al carrer, amb el Cambrileja a l’Estiu; a planificar activitats setmanals a la vora del mar (Ioga i Pilates); a planificar visites guiades teatralitzades pels carrers més emblemàtics de la Vila i del barri mariner; visites guiades pel Port de Cambrils, organitzades per la Confraria de Pescadors; o una gimkana digital familiar, que convida a resoldre 14 enigmes repartits per tot el municipi utilitzant codis QR”.

CAMBRILEJA L’ESTIU

Pel que fa a la programació del Cambrileja a l’Estiu, aquesta arrencarà el 5 de juliol i continuarà tots els dimecres de juliol i agost amb actuacions de teatre de carrer, dansa i música en directe pels carrers del port.

Cambrileja l’Estiu es va iniciar l’any 2020 des del Patronat de Turisme i les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Cambrils amb l’objectiu ampliar l’oferta cultural del municipi i apropar les arts escèniques a tots els públics, a més d’afegir un atractiu turístic a l’estiu de Cambrils.

El Cambrileja d’enguany inclou espectacles de circ, música i teatre realitzat per empreses consolidades i de prestigi reconegut. També s’han incorporat companyies del nostre municipi per donar suport i afavorir als projectes realitzat amb el segell Cambrils.

PROGRAMACIÓ CAMBRILEJA L’ESTIU

JULIOL
Dimecres, 5 Rag & Bone – DrapaireXip Xap
Dimecres, 12 The Mackensys’sTraüt Companyia espectacles
Dimecres, 19 Marro de BruixesCosinsart
Dimecres, 26 Txaranga BANDSONATSBandsonats
AGOST
Dimecres, 2 Xaranga Estrella Band
Dimecres, 9 ExcèntricsCia Insolits
Dimecres, 16 La Gran FamíliaFadunito
Dimecres, 23 El Carrer és NostreAlways Dtinking Productions
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.