X Gala Benèfica ‘Nos dieron las 10 y las 11 galas’ de Salou

La X gala benèfica ‘Nos dieron las 10 y las 11 galas’, va omplir el Teatre Auditori de Salou, aquest dissabte, a la nit, per mostrar la cara més solidària de la ciutadania, recaptant fons a favor de la investigació contra el càncer. L’esdeveniment va ser presentat pel periodista Ricard Checa.

L’espectacle, organitzat per l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou, va aconseguir recollir fins a 6.391 euros, a través de la compra d’entrades i donacions de la població. Aquesta quantitat se sumarà als 175.000 euros, que s’han recaptat al llarg dels onze anys de trajectòria de l’entitat salouenca.

La gala ha comptat amb més de 70 voluntaris/àries, artistes i professionals del municipi, dirigits per l’actor i humorista Miquel Mora, que han participat, de forma altruista, en l’organització d’aquest gran esdeveniment.

Hi va assistir l’alcalde Pere Granados, que va traslladar unes paraules d’agraïment a totes les persones assistents, i a l’associació, per la seva gran labor. També hi va ser present el president de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou, Vicente Vílchez; i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; junt amb altres regidors de l’Ajuntament de Salou i membres de l’entitat salouenca.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.