X Gala Benèfica ‘Nos dieron las 10 y las 11 galas’, el 20 de novembre al TAS

L’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, organitza, pel proper dia 20 de novembre, a les 21 hores, la gala “Nos dieron las 10 y las 11 galas”, un espectacle benèfic, que tindrà com a escenari el Teatre Auditori (TAS) i que servirà per recaptar fons per a la investigació contra el càncer.

L’entitat valora positivament el fet de tornar a reprendre l’organització d’esdeveniments com la gala solidària anual, després de l’aturada per la pandèmia.

L’espectacle, que comptarà amb el periodista Ricard Checa com a mestre de cerimònies, inclourà diversitat de números musicals, amb l’emoció, el color, la llum i l’humor com a principals ingredients. En definitiva, serà un punt de trobada per a l’alegria i l’esperança, amb el teló de fons de la reflexió pels moments de dolor. Un brindis per la vida, amb bona energia, positivitat i estima.

Tots els artistes, dirigits per l’actor i humorista Miquel Mora, intervindran a la gala de forma altruïsta; i la recaptació -amb les entrades i la fila zero- es destinarà íntegrament a la investigació contra el càncer. 

Les entrades anticipades es poden adquirir, a través de Bizum, (660484361). I també als punts de venda:

A Salou:

– Centre Òptic Salou (c. Via Augusta, 15)
– Tati Llenceria (Via Roma, 14)
– Perruqueria T3 (c. Francolí, 8)

A Tarragona: Boutique Madonna (pl. de Ponent, 2)

A Reus: Perruqueria Pili Arenas (c. Miami, 51).

A Cambrils: Estudi de dansa Giselle (c. d’Antoni Gaudí, 8)

I a través de la fila zero, al número de compte:

ES 43 2038 9227 75 6000283863.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.