Xerrada a Mas Pintat dirigida a pares i mares de joves adolescents

Pares i mares adolecents

En el marc del programa de tallers i xerrades “Família i ciutat, educació compartida” tindrà lloc aquest dijous dia 14 de novembre a Mas Pintat una xerrada adreçada a pares, mares, educadors i educadores de joves adolescents, a càrrec d’Eva Bach, mestra, formadora i escriptora. La trobada, que és gratuïta, tindrà lloc a les 19:00 h i pretén oferir orientacions, eines i recursos per convert ir-se en la millor influència per als fills, filles i alumnes.

L’activitat està organitzada pel Casal de Joves de la Palma, en el marc del grup de Facebook #tincunadolescentacasa

Aquesta línia de treball va destinada als familiars dels adolescents amb els que el Casal de Joves de la Regidoria de Salut i Ciutadania vol establir també punts de contacte i de complicitat. Per aquest motiu va crear el grup de Facebook “tincunadolescentacasa on compartir inquietuds, recursos, notícies i dubtes entre els pares i mares.

Eva Bach, mestra, formadora, escriptora i molt més
La manresana Eva Bach, llicenciada en Ciències de l’Educació per la UB, pedagoga, mestra, escriptora, formadora de formadors, orientadora familiar, professora de diversos màsters i postgraus universitaris, i mare de dos fills, és pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar tant a Catalunya com en d’altres Comunitats Autònomes. També és formadora i assessora pedagògica en diverses institucions, amb experiència docent, i columnista en mitjans de comunicació diversos. També ha publicat diversos llibres.

Creadora, amb la professora Montse Jiménez, del projecte “Comunicació Educativa amb Cor”. Juntes han elaborat els documents: “17 punts per ajudar els adolescents a transformar emocions difícils”, “10 orienta-consells per escollir estudis” i “12 actituds educatives en clau emocional”, basats en treballs de camp. Són autores del llibre Mares i pares influencers, amb 50 eines per entendre i acompanyar adolescents d’avui.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.