XXII exposició d’artistes de Salou

L’alcalde de SalouPere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va inaugurar al Centre Cultural Torre Vella la XXII exposició d’artistes de Salou, una mostra pictòrica, integrada per una trentena de quadres, que es podrà visitar fins el proper 4 de març de 2023.

Els 17 pintors/es i creadors/es que participen en dita exposició són: Nezha Ait El AmriMª Jesús AndreuMaría Luisa Barra Nogueras (Barra Nogueras), Llorenç CervellóMª Rosa Delgado (Rosy)Marc DomingoJoan Fernández (Mena)Belarmina GómezMª Antonia Navas (A. Navas 19)Francisco PinelRuth QuintanaRosy Rodríguez (Rosy Rod Gon)Frank Russel (R. Bidounga)Francisca SierraHerminia Vicente, Mª Jesús Yeste (Yeste) i Guadalupe de la Cruz.

En els seus parlaments, l’alcalde Granados va recordar els orígens de la mostra conjunta, dins del marc de la Festa Major, per posar en valor “el talent, la sensibilitat, l’obra dels i les artistes de Salou i les seves diferents tècniques i estils, i afavorir-ne la seva creativitat”. Així mateix, va assenyalar que “la nostra Festa Major és el patrimoni cultural viu més important que tenim i que tenen els pobles”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va agrair la participació de tots els artistes locals que exposen a la mostra, els novells, els que ja ho havien fet i els que retornen, després de temps sense fer-ho, va dir.

Montalà va afirmar que “aquesta és la màgia de la Nostra Festa Major, que sempre ens acaba unint i retrobant”. “Unió de talents i d’arts: per una banda, les arts plàstiques; i per l’altra, les arts escèniques, amb la Coral Eixàrciael Coro Vasco Ama-Lur i el Cor Jove Vila de Salou, que van actuar el mateix divendres, en el marc de la inauguració de l’exposició, en una Torre Vella plena a vessar.

L’horari per poder visitar la mostra és de dilluns a dissabte, de 18 a 20 hores. Diumenges i festius és tancat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.