XXVII Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport FOTOSPORT 2023

Fins al 15 de juliol les millors fotografies esportives que s’han presentat a la XXVII Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport FOTOSPORT 2023 es poden veure exposades al Palau Bofarull de la Diputació a Reus. La mostra presenta les imatges guanyadores i finalistes d’aquesta edició, on s’hi han presentat 1285 fotografies, de 101 autors procedents de 29 estats d’arreu del món.

La cita internacional biennal del sector de la fotografia esportiva torna a mostrar al Palau Bofarull les seves millors imatges. Recupera, d’aquesta manera, la normalitat després que la pandèmia de la COVID-19 va fer que l’edició del 2021 tingués un format diferent. FOTOSPORT és organitzat per FotoArtReus, una organització del Club Natació Reus Ploms, que se celebra des del 1970 amb l’objectiu de mostrar l’essència de l’esport a través de l’art de la fotografia.

La mostra FOTOSPORT 2022 es podrà visitar fins al 15 de juliol al Palau Bofarull de la Diputació a Reus, de dimarts a dissabte, d’11 a 13h i de 17 a 20h, els dies festius aquest edifici està tancat al públic.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.