• Policlínic Simonet Reus • BLEFAROPLÀSTIA: cirurgia de la mirada

Policlínic Simonet Reus Abril

La blefaroplàstia és una de les intervencions més sol·licitades tant per homes com per dones. Fins i tot, en pacients joves, ja que l’excés de greix a les parpelles, en certs casos, és una característica genètica.
Amb la blefaroplàstia millora molt tota la estètica facial; la mirada es rejoveneix, es refresca i guanya expressivitat.
Les parpelles superiors s’operen habitualment amb anestèsia local. És una intervenció que pot durar menys d’una hora, eliminant la pell sobrant que acostuna a ser molt abundant, i buscant sempre el greix per sota, que és el que dóna la sensació de pes i cansament a la mirada.
Quan tractem també les parpelles inferiors és preferible una sedació o anestèsia perquè el pacient es trobi còmode. Una vegada adormit, es ressequen les tres bosses inferiors, que són les que produeixen la inflor de la parpella.
Per respectar la forma de l’ull, la naturalitat i l’expressió (és el que tot pacient sol·licita i resulta bàsic mantenir) la quantitat de greix que s’elimina ha de ser la justa i pràcticament no es pot treure gens de pell.

Dra. Dolors Mejina
Col. 29.289 COMB
Especialista en Cirugia Plàstica, Reparadora i Estètica
977 271 545

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.