L’àcid hialurònic, quan i on

Policlínic Simonet Reus

Amb els anys l’àcid hialurònic que tenim al nostre organisme disminueix inevitablement. Especialment després dels 35 anys, quan perdem la capacitat de produir major quantitat d’àcid hialurònic de la que es perd.

La conseqüència d’aquesta carència és que la pell es deshidrata, perd elasticitat i turgència. Hi ha diverses formes de reposar l’àcid hialurònic que es perd amb l’edat, els canvis de temperatura i l’exposició solar. Però, quina és la qualitat i on s’aplica l’àcid hialurònic per mantenir la pell saludable? És el professional mèdic especialista en tractaments estètics qui ens assessorarà de la millor opció per al nostre cas particular.

Els tractaments amb àcid hialurònic més comuns són:

Els ompliments d’arrugues facials.

Especialment al contorn dels ulls, pòmuls, a les arrugues labials i peribucals o “codi de barra”.

Llavis atractius.

Donar volum, perfilar i definir contorns

Contorn dels ulls.

Millora la mirada tractant les arrugues del contorn dels ulls també conegudes com a “potes de gall” i les ulleres enfonsades.

Pòmuls.

Millora del contorn facial i el volum mitjançant abordatges indirectes, de manera que influïm en els vectors de tracció de la pell, aconseguint naturalitat.

Solc nasogenià.

Aquest solc que està entre els llavis, l’ala nasal i la galta, tendeix a pronunciar-se amb l’edat,no només per la pèrdua pròpia d’hidratació i volum, sinó per efecte de la caiguda dels teixits (pell) adjacents en pòmuls. Per tal raó, s’aconsegueix emplenar donant jovialitat al contorn facial.
L’àcid hialurònic és una substància transparent i similar a un gel, una esponja que absorbeix aigua, i aquesta és una de les raons per les que milloria la pell i els teixits. Amb l’aportació extra d’àcid hialurònic aconseguim hidratar la nostra pell, alhora que suavitzem i difuminem les arrugues.

Tractament ja disponible a Policlínic Simonet Reus.

Unitat de Medicina Estètica

Policlínic Simonet Reus T.977271545

www.grup-policlinic.com

de Grup Policlínic

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.