Identifica el greix localitzat per combatre’l

Policlínic Simonet Reus

Per què una mateixa dieta obté resultats diferents entre varies persones? La raó és que cada cos és diferent i la manera en què cada metabolisme acumula el greix no és la mateixa. Per eliminar eficaçment el greix que emmagatzemem, primer hem d’identificar com l’adquirim i de quin tipus es tracta.

Greix d’origen alimentari

És el més comú i es degut a un excés de menjar i de sucre, s’acostuma a emmagatzemar al tronc, als braços i a la papada.

Greix als glutis

Acostuma a aparèixer en dones per desequilibris hormonals i és més comú que aparegui a l’adolescència i la menopausa. S’emmagatzema principalment en cuixes i cartutxeres.

Greix metabòlic aterògen

Es caracteritza per un ventre inflat. Es presenta en persones que consumeixen alcohol en excés o per alguna intolerància alimentària.

Greix per inactivitat

Apareix per portar una vida sedentària, horaris irregulars en els menjars i el consum abusiu de farines blanques, i sucres refinats. Es presenta com a greix i com a cel·lulitis depenent de la zona on es diposita. Depenent de cada cas les pautes de dieta i els tractaments corporals són diferents i són els professionals qui ens orientaran del millor mètode per a perdre pes o seguir el tractament estètic que ens donarà els millors resultats.

 

Tractament ja disponible a Policlínic Simonet Reus.

Clínica Dental i Maxil·lofacial

Policlínic Simonet Reus T.977271545

www.grup-policlinic.com

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.