• Policlínic Simonet Reus • Disseny del somriure

Un bon somriure es converteix, en moltes situacions personals i professionals, en una carta de presentació. En molts casos, cal modificar aspectes visuals de les dents com la forma, el color o la posició per garantir a més d’una boca sana, una boca estètica. Actualment, el “disseny del somriure” és la tècnica pionera en estètica dental i a l’abast de molt pocs especialistes al nostre país.
A Policlínic Simonet Reus, el doctor Anton Auladell, dissenya el somriure ideal amb el sistema CAD-CAM. Una tecnologia amb la què es pot retocar, juntament amb el pacient, tot el que no agradi fins a obtenir el resultat desitjat.
El “disseny del somriure” es fa amb carilles de porcellana o de Composite, un material d’última generació que s’aplica sobre la dent original del pacient sense necessitat de rebaixar l’esmalt.
Les carilles són unes petites làmines que es fixen a la part més externa de la dent revestint-ne l’original amb l’objectiu de millorar la imatge bucal.
La col·locació de la carilla és una tècnica indolora i no invasiva, a diferència d’altres processos com la col·locació d’una funda o d’una corona dental, que sí desgasta la peça sobre la qual s’aplica. Aquest tractament conserva el teixit dental perquè la carilla no toca l’esmalt del propi pacient. El manteniment de les carilles és molt senzill: cal una correcta higiene bucal, l’ús de la seda dental i un control anual. A més, les carilles tenen una gran durabilitat amb el pas dels anys i es poden realitzar tant en pacients joves, com adults o de la tercera edat.
Un somriure perfecte és possible, en menys de 4 hores i sense dolor a Policlínic Simonet Reus.

Anton Auladell
Col. 2.548 COMT
Odontòleg i estomatòleg
Policlínic Simonet Reus

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.