• Policlínic Simonet Reus • Tatuatges indesitjats?

Si està pensant en eliminar un tatuatge indesitjat consulti els professionals mèdics de Policlínic SIMONET Reus.

Eliminar un tatuatge es tracta de poder eliminar la tinta o el pigment de la pell, i amb la Plataforma Làser de Policlínic SIMONET Reus ho aconseguim sense deixar cicatrius i fent que desaparegui la imatge no desitjada.

Hi ha diferents tipus de tatuatges: professionals, amateurs, cosmètics, traumàtics, medicinals, etc.Tatuatges indesitjats
Les persones que s’han fet tatuatges cosmètics, es a dir, perfilació de llavis, celles o “eyeline”, i no estan satisfetes o volen esborrar-los, han de saber que existeixen sistemes per eliminar-los, mitjançant el làser.

És un tractament que habitualment no necessita anestèsia i el resultat cosmètic és molt satisfactori. Depenent del tipus de tatuatge i els colors poques sessions poden ser suficients per eliminar-lo.

Amb el nostre Làser de Neodimio Yag Q-Switched també eliminem taques melàniques facials i al dors de les mans, amb excel·lents resultats estètics.

Per a més informació no dubti a demanar una primera visita informativa gratuïta amb el Dr. Luis Martínez a Policlínic SIMONET Reus, en el Tel. 977 271 545 Carrer Salvador Espriu, 5.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.