• Policlínic Simonet Reus • Tatuatges indesitjats?

Si està pensant en eliminar un tatuatge indesitjat consulti els professionals mèdics de Policlínic SIMONET Reus.

Eliminar un tatuatge es tracta de poder eliminar la tinta o el pigment de la pell, i amb la Plataforma Làser de Policlínic SIMONET Reus ho aconseguim sense deixar cicatrius i fent que desaparegui la imatge no desitjada.

Hi ha diferents tipus de tatuatges: professionals, amateurs, cosmètics, traumàtics, medicinals, etc.Tatuatges indesitjats
Les persones que s’han fet tatuatges cosmètics, es a dir, perfilació de llavis, celles o “eyeline”, i no estan satisfetes o volen esborrar-los, han de saber que existeixen sistemes per eliminar-los, mitjançant el làser.

És un tractament que habitualment no necessita anestèsia i el resultat cosmètic és molt satisfactori. Depenent del tipus de tatuatge i els colors poques sessions poden ser suficients per eliminar-lo.

Amb el nostre Làser de Neodimio Yag Q-Switched també eliminem taques melàniques facials i al dors de les mans, amb excel·lents resultats estètics.

Per a més informació no dubti a demanar una primera visita informativa gratuïta amb el Dr. Luis Martínez a Policlínic SIMONET Reus, en el Tel. 977 271 545 Carrer Salvador Espriu, 5.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.