• Policlínic Simonet Reus • Veritats del Bòtox

El lífting ha deixat de ser el tractament més demandat per a retornar al rostre un aspecte més jove, donant pas al Bótox, un tractament antienvelliment poc invasiu i menys costós que altres tractaments de rejoveniment facial. Al ser un tractament menys agressiu ha augmentat la seva popularitat que ja ha deixat de ser un tractament exclusiu per a rics i famosos, con- vertint-se en una de les tècniques més usades per a combatre el pas de l’edat.
El Bòtox és una tècnica senzilla, destinada a combatre les arrugues d’expressió i constitueix un remei eficaç per a rejovenir el rostre.
El resultat és una pell tersa i llisa i una significativa reducció de les arrugues.
Tot i que l’aplicació del tractament és senzilla, el resultat final depèn de l’experiència del metge que la realitzi. El veritable professional coneix les quantitats exactes que ha d’aplicar perquè el resultat sigui bo.
Cada vegada són més els homes i dones que desitgen detenir els efectes del pas del temps en el seu aspecte i sol·liciten un tractament amb Bòtox, especialment els que es troben entre 30 i 40 anys d’edat. Una de les preguntes més freqüents que ens trobem és: És efectiu el Bòtox per als homes? Aquest tractament és igualment efectiu per a homes i dones, de fet és un dels tractaments més demandats ja perquè necessita de poc temps, podent realitzar- se’l en el temps lliure i tornar a l’activitat diària amb total normalitat de manera immediata.
Dr.L CominoDr. L. Comino Col. 2.950 COMT Unitat de Medicina Estètica de Policlínic Simonet Reus

3.1/5 - (8 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.