10 empreses del TIC Catalunya Sud presents al Mobile World Congress

Una desena d’empreses associades al Clúster TIC Catalunya Sud formen part de l’edició 2023 del Mobile World Congress amb espai propi, o bé, participant en algunes de les activitats previstes durant la setmana. Jornades en les quals presentaran novetats tecnològiques i tindran oportunitat de tancar acords amb altres empreses del sector. Es tracta de l’edició del MWC amb major participació d’empreses de la Comunitat TIC Sud, mostra del paper destacat d’un sector TIC creixent a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
Les empreses del Clúster TIC Catalunya Sud presents al Mobile World Congress són:
Eagora, Ehealth AI, Expacia, Debug Nomad, Inetum, Invelon, Nuclio Digital School, Tsystems o Grupo Castilla; companyia que en el marc del MWC acaba d’anunciar l’adquisició de dues noves empreses i un augment de facturació d’un 55%.
En el marc del MWC 2023, el TIC Sud renova també el seu acord de col·laboració amb l’escola Nuclio Digital School. Un treball conjunt que té per objectiu afavorir la incorporació de talent tecnològic i digital a les empreses del territori, així com impulsar la formació TIC pels treballadors de les empreses TIC Sud. El Clúster TIC Catalunya Sud, com a membre implicat en les àrees 5G impulsades per la Generalitat de Catalunya, el MWC i I2Cat, participa a la jornada de visites i contactes amb les grans empreses de telecomunicacions i 5G com Vodafone, Movistar, Orange o Huawei.
La Intel·ligència Artificial, el 5G, la blockchain, la realitat virtual i augmentada, els metavers o la Web 3 són les tecnologies protagonistes de l’esdeveniment que enguany acull a més 2.000 empreses de 200 països i que en un context general d’optimisme i preveu assolir la xifra de 100.000 assistents i un impacte superior als 350M€.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.