10a edició de Reus Viu el Vi

Reus Viu el Vi - 10a edició

La desena edició de la Reus Viu el Vi, que se celebrarà el primer cap de setmana de juny, presentarà una novetat important en relació a les convocatòries precedents. El certamen es convertirà, en paral·lel, en la primera Mostra del Vermut de Reus.

Aquesta aposta es visualitzarà amb la presència de les nou marques del Vermut de Reus (Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp) en un únic espai tematitzat. Serà just l’accés principal de la fira, a la mateixa plaça Llibertat. I amb voluntat d’obrir-se generosament a d’altres realitats del sector, en línia amb la dinàmica que ha seguit la fira a l’hora de convidar cellers de fora de l’àmbit de la demarcació de la Cambra, la Mostra acollirà dues empreses convidades que també elaboren vermut: una de catalana i una altra de la resta d’Espanya.

La Mostra tindrà una especial protagonisme els matins de dissabte i diumenge quan s’oferirà una vermutada especial on els assistents podran tastar qualsevol dels vermuts
que s’oferiran (els nou del Vermut de Reus i els dos convidats). I per seguir amb la mateixa estructura de la Reus Viu el Vi, on els assistents poden adquirir la copa de tast, en el cas de la vermutada podran aconseguir un got de vermut d’edició limitada per poder fer els tastos.

El vermut s’acompanyarà, també, de la degustació de diversos aperitius amb voluntat de fer un maridatge que faci l’experiència encara més satisfactòria. Les vermutades de dissabte i diumenge es complementaran amb actuacions musicals a la mateixa plaça i amb diverses promocions pels assistents. I prèviament a la fira també es realitzarà un acte especial dedicat al vermut amb voluntat de mantenir aquest lligam entre la fira i el sector, seguint el mateix esquema que ha convertit, en les nou edicions precedents, la Reus Viu el Vi com un dels certàmens de referència del país.

Reus Viu el Vi
La desena edició de la Reus Viu el Vi se celebra els dies 1, 2 i 3 de juny
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.