Els gegants de la ciutat viatgen a Bergara (País Basc)

Els gegants de la ciutat viatgen a Bergara (País Basc)

Les parelles de Japonesos, Negres i Moros dels gegants de Reus viatgen aquest cap de setmana a la localitat basca de Bergara per participar al Dia Gegant (Erraldi Eguna), conjuntament amb els gegants de Berriozar, Artika, Ondarru i els de Bergara. La trobada festiva inclou una cercavila a la tarda i una recepció oficial a l’ajuntament de la localitat que comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, en representació de l’Ajuntament de Reus.

Els gegants de Reus arribaran a Bergara a partir d’aquest dissabte dia 19 de maig a les 10:30 h. Un cop muntats tots els gegants i elements festius que participen a la trobada es farà una primera cercavila pels carrers de la població fins a una de les places de Bergara on hi ha una exposició de gegants en miniatura i on es deixaran plantat els gegants per fer les seves ballades a partir de les 13:00 h.

A les 18:00 h es tornarà a fer una cercavila pels carrers de la població, amb ballades en diferents punts del recorregut, que finalitzarà al voltant de les 20:00 h.

La previsió de la Colla Gegantera de Reus és que els gegants de Bergara tornin aquesta visita durant l’any vinent.