15a edició dels Premis Gaudí Gresol, l’1 de juliol

L’Ajuntament de Reus, la Fundació Gresol i El Círcol han presentat la quinzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, que es lliuraran el pròxim dia 1 de juliol a l’auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus, a partir de les 19h. L’acte de presentació ha comptat amb la participació del regidor d’Empresa i Ocupació de Reus, Carles Prats; el president de la Fundació Gresol, Emili Correig; la presidenta d’El Círcol de Reus, Patrícia Terradellas i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, els quals han donat a conèixer tots els detalls sobre la gala de la setmana vinent.

Enguany es recupera el sopar solidari de gala, que l’any passat es va haver de cancel·lar a darrera hora a causa de la pandèmia. Aquests premis tenen l’objectiu de distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva dedicació. La gran participació i l’èxit assolit en totes les edicions anteriors encoratja de nou la Fundació Gresol a organitzar aquesta gala, que concentra personalitats de renom de totes les àrees, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat. Entre els premiats en edicions passades figuren personalitats tan rellevants com Pau Gasol, Valentí Fuster, Luis del Olmo, Ferran Adrià, Juan A. Samaranch, Isidre Fainé, Carles Sentís, Eduard Punset, Antoni Brufau, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Anna Ferr er, Maribel Verdú, Elena Arzak, Josep M. Pou, Marc Márquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, Josep M. Mainat, Ildefonso Falcones, María Blasco, Jordi Basté o Marina Rossell, entre d’altres.

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria d’Empresa i Ocupació, col·labora amb la Fundació Gresol i el Circol de Reus, entitats co-organitzadores d’aquesta edició, per organitzar aquesta gala. La gala també compta amb la col·laboració de Santander, Port de Tarragona, Autolica, Indústries Teixidó, Clínica Regeneric, Clos Montblanc, NH Hotel Group i Torelló Viticultors

Els premiats de la quinzena edició són:

  • PortAventura World (Medi Ambient)
  • Josep Sánchez-Llibre (Lideratge Empresarial)
  • Vicent Sanchis (Periodisme)
  • Susanna Griso (Televisió)
  • La Cubana (Teatre)
  • Margaryta Yakovenko (Literatura)
  • Genís Roca (Talent Digital)
  • Juan Carlos Unzué (Esport)
  • Dr. Antoni Trilla (Català Il·lustre)
  • Lucrecia (Música)

Tots els guardonats assistiran a la gala i recolliran personalment el premi. També compartiran la vetllada i sopar solidari posterior amb tots els assistents. El guardó és una reproducció del bust de l’arquitecte Antoni Gaudí, obra de l’escultor Joan Matamala, realitzat en bronze.

La gala d’enguany tindrà un marcat caire solidari, amb un petit homenatge al poble i als ciutadans d’Ucraïna, que tant estan patint aquests darrers mesos a través del Premi de Literatura, que serà atorgat a Margaryta Yakovenko, escriptora i periodista natural d’aquest país.

La conductora de la gala serà Mercè Veciana, periodista i experta en gabinets de comunicació, protocol i relacions institucionals.

En aquesta ocasió, el còctel-sopar solidari serà en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

La Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls neix el 2005 com una fundació privada i sense ànim de lucre. És impulsada pel seu President, el Sr. Enric M. Valls, el pare del qual va morir anys abans a causa de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica i dona nom a l’entitat. És la única entitat sense ànim de lucre a Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA/Malaltia de Motoneurona, oferint també el mateix suport a les seves famílies, i que a més lluita contra aquesta malaltia fomentant la investigació de la mateixa.

Des de la Fundació es realitza una atenció multidisciplinària i integral a les persones afectades d’ELA i les seves famílies de tot Catalunya, als seus domicilis i a les Unitats especialitzades de la malaltia dels principals hospitals de referència a través de professionals en treball social, psicologia i teràpia ocupacional.

Cal recordar que durant la gala hi serà present un afectat d’ELA, el futbolista Juan Carlos Unzué, premiat en la disciplina d’Esports, i a qui s’agraeix tot el seu esforç i lluita per donar visibilitat a aquesta malaltia i ajudar a recaptar fons per aquesta causa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.