15a Mitja Marató de Cambrils

S’’ha celebrat la quinzena edició de la mitja marató de Cambrils.  Un cop més s’ha batut el rècord de participació per quan han estat 1,600 els i les participants inscrits, el 30 % dels quals eren dones notant-se un increment d’esportistes cada cop més joves.

Les previsions parlaven d’una mala metereologia però s’ha quedat amb el cel tapat, alguna bruma matinal i unes temperatures acceptables.

En les imatges diferents moments de la competició, amb una alta participació de rollers i la cerimònia de sortida presidida per l’Alcalde Alfredo Clua i la Regidora d’Esports Camí Mendoza.

En aquesta edició s’ha variat l’itinerari que ha estat més urbà aprofitant també el seu pas per la Rambla de Jaume I.

L’Alcalde, Alfredo Clua, s’ha felicitat per l’èxit de la cursa afirmant que en la faceta esportiva especialment, Cambrils demostra el seu caràcter emprenedor i la capacitat de generar grans esdeveniments, els quals són una font d’ingressos pel comerç i per l’hoteleria local. És esport però també és promoció de la ciutat i activitat econòmica, ha conclòs.

Per la seva part, la regidora d’esports, Camí Mendoza ha posat de relleu que aquesta Mitja Marató ajuda a potenciar la marca Cambrils com a destinació vinculada a l’esport, a la natura i al benestar, dona a conèixer els atractius de tot ordre del municipi, diversifica l’activitat econòmica i ajuda a mantenir una economia forta durant tot l’any. La mitja Marató de Cambrils està patrocinada en exclusiva pel Grup Oliva Motor. Tots els vehicles que s’han usat al llarg de la cursa eren elèctrics 100%.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.