16a edició dels Premis Gaudí Gresol

L’Ajuntament de Reus, la Fundació Gresol i El Círcol han presentat la setzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, que es lliuraran el pròxim dia 15 de juny a l’auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus, a partir de les 19h. L’acte de presentació ha comptat amb la participació del president de la Fundació Gresol, Emili Correig, el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats; Teresa Pallarès, regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus; la presidenta d’El Círcol de Reus, Patrícia Terradellas i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, els quals han donat a conèixer tots els detalls sobre la gala d’enguany.

Des de Gresol i El Círcol estem molt contents de tornar a convocar el lliurament d’aquests premis que destaquen com una de les principals trobades socials a la capital del Baix Camp i que, a més, té una marcada finalitat solidària.

Aquests premis tenen l’objectiu de distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva vàlua i dedicació. La gran participació i l’èxit assolit en les edicions anteriors encoratja de nou la Fundació Gresol a organitzar aquesta gala, que concentra personalitats de renom de totes les àrees, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat. Entre els premiats en edicions passades figuren personalitats tan rellevants com Pau Gasol, Valentí Fuster, Luis del Olmo, Ferran Adrià, Juan A. Samaranch, Isidre Fainé, Carles Sentís, Eduard Punset, Antoni Brufau, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Anna Ferrer, Maribel Verdú, Elena Arzak, Josep M. Pou, Marc Márquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, Josep M. Mainat, Ildefonso Falcones, María Blasco, Jordi Basté, Marina Rossell, Tricicle, Susanna Griso o Juan Carlos Unzué entre d’altres.

Els premiats de la setzena edició són:

1.         Antoni Cañete – Premi en Lideratge Empresarial

2.         Àurea Rodríguez – Premi en Tecnologia i Innovació

3.         Josep Ametller – Premi en Medi Ambient

4.         Ivana Miño – Premi en Arts Escèniques

5.         M. De la Pau Janer – Premi en Literatura

6.         Elsa Punset – Premi en Comunicació

7.         Esther Giménez-Salinas – Premi Catalana Il·lustre

8.         Dr. Eduard Estivill – Premi en Medicina

9.         Juan Antonio Bayona – Premi en Cinema

10.       Mariona Escoda – Premi en Música

Tots els guardonats assistiran a la gala i recolliran personalment el premi. També compartiran la vetllada i sopar solidari posterior amb tots els assistents. El guardó és una reproducció del bust de l’arquitecte Antoni Gaudí, obra de l’escultor Joan Matamala, realitzat en bronze.

En aquesta ocasió, i com a novetat, el sopar solidari serà en benefici de dues entitats benèfiques com són l’Associació Down Tarragona i la Fundació Esclerosi Múltiple.

Sobre les entitats beneficiàries   

L’Associació DOWN TARRAGONA té com a objectiu promoure la igualtat d’oportunitats, la plena inclusió i una major adquisició de drets socials individuals de les persones amb discapacitat intel·lectual, especialment aquelles amb síndrome de Down, i de les seves famílies, en el marc i amb referència a I Convenció Internacional de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Per la seva banda, la missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és aturar l’ impacte de la malaltia en la vida de les persones afectades i el seu entorn. Treballen per promoure el coneixement i la comprensió per generar un canvi social en la seva percepció.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.