17a edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència

L’Ajuntament de Reus i la Fundació Gresol han presentat la dissetena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, que es lliuraran el pròxim dia 13 de juny a l’auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus, a partir de les 19h. L’acte de presentació ha comptat amb la participació de l& rsquo;alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, el regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats, el president de la Fundació Gresol, Emili Correig, i el director general de la Fundació Gresol, Robert Moragues, els quals han donat a conèixer tots els detalls sobre la gala d’enguany.

Aquests premis tenen l’objectiu de distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva vàlua i dedicació. La gran participació i l’èxit assolit en les edicions anteriors encoratja de nou la Fundació Gresol a organitzar aquesta gala, que concentra personalitats de renom de totes les àrees, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat. Entre els premiats en edicions passades figuren personalitats tan rellevants com Pau Gasol, Valentí Fuster, Luis del Olmo, Ferran Adrià, Juan A. Samaranch, Isidre Fainé, Carles Sentís, Eduard Punset, Antoni Brufau, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Anna Ferrer, Maribel Verdú, Elena Arzak, Josep M. Pou, Marc Márquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, Josep M. Mainat, M. De la Pau Janer, M aría Blasco, Jordi Basté, Marina Rossell, Tricicle, Susanna Griso o Juan Carlos Unzué entre d’altres.

Els premiats d’aquesta edició són:

1.         Ana Vallés – Premi en Lideratge Empresarial

2.         Montse Guàrdia – Premi en Tecnologia i Innovació

3.         Tatxo Benet – Premi en Lideratge en Comunicació Audiovisual

4.         Aina Clotet – Premi en Televisió

5.         Raquel Sans – Premi en Periodisme

6.         Sergio i Javier Torres – Premi en Gastronomia

7.         Glòria Canals – Premi Catalana Il·lustre

8.         Gemma Mengual – Premi en Esport

9.         Peter Vives – Premi en Cinema

10.       Dr. Joaquim Enseñat – Premi en Medicina

Tots els guardonats assistiran a la gala i recolliran personalment el premi. També compartiran la vetllada i sopar solidari posterior amb tots els assistents. El guardó és una reproducció del bust de l’arquitecte Antoni Gaudí, obra de l’escultor Joan Matamala, realitzat en bronze.

En aquesta ocasió el sopar solidari serà en benefici l’Associació ANTIAN, que lluita contra la mutació del gen ADSL, una malaltia rara i minoritària que és la font de recerca d’un estudi d’investigació liderat per la UAB i l’Hospital Vall d’Hebron.

Sobre l’Associació ANTIAN    

L’Anton i l’Andreu de Cambrils, i la Mireia de Castelló són dos nens i una nena que han estat diagnosticats amb una malaltia metabòlica rara i minoritària per la mutació del gen ADSL. Això fa que tinguin un retard mental i psicomotriu, epilèpsia i manca de parla.

El Grup de Teràpia Genètica per al Sistema Nerviós Central de l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i de l’Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’Hebron (VHIR), conjuntament amb l’Associació Antian, ha iniciat una carrera contrarellotge per atraure l’atenció sobre aquesta malaltia i aconseguir els recursos necessaris per desenvolupar i aplicar nous tractaments terapèutics utilitzant tecnologies capdavanteres, com la teràpia genètica.

Els col·laboradors

La Fundació Gresol compta amb la col·laboració de diverses entitats i empreses per organitzar aquesta gala com són l’Ajuntament de Reus, la Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació de Reus, Diputació de Tarragona, EY, Port de Tarragona, Cambra de Comerç de Reus, Marlex, Fermator, Mercedes-Benz Quadis Autolica, Logística Costa Dorada, Clínica Regeneric, Clos Montblanc, Borges, Serveis Funeraris del Camp -Mémora, Cellers Domenys, Cafès Novell i Diari de Tarragona.

Com participar-hi?

Tots els participants fan una donació de 75 euros i les persones interessades a assistir-hi han de formalitzar prèviament la seva inscripció a través d’un petit formulari que trobaran al web de Gresol, també poden trucar al telèfon 977 328 481 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça inscripcions@gresol.org. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la Fundació www.gresol.org

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.