‘Visió de sensacions’ a Tarragona

L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius sempre oberts d’11h a 14 h. (els Tinglados romandran tancats tots els dilluns). Aquest esdeveniment reuneix a diversos artistes que presenten les seves obres en un entorn històric i culturalment significatiu com són els pobles de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües i l’Argentera.

L’exposició
Les obres exposades reflecteixen una varietat d’estils i temàtiques capturant l’essència i les emocions dels artistes. L’objectiu de l’exposició és oferir una experiència sensorial al públic visitant permetent connectar amb les emocions i percepcions dels artistes mitjançant les seves creacions. Les obres són variades, des de paisatges i retrats fins a abstraccions i composicions més contemporànies, reflectint la riquesa cultural i artística de la regió.

El col·lectiu
El Col·lectiu pintors i pintores de la Baronia d’Escornalbou es va formar per aproximar l’art a la gent dels pobles de la baronia. Un projecte per a facilitar a la gent poder aprendre o perfeccionar la tècnica del dibuix i la pintura sense sortir del terme. La unió entre els pobles rurals de la baronia d’Escornalbou amb una inquietud en comú, la passió per l’art. En aquest col·lectiu els pobles que participen són: Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües i Argentera. Aquest projecte va començar en desembre de 2015 i fins ara continua en actiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.