17a regata Cambrils a Bon Port

Gairebé un centenar de regatistes de les tres flotes de la 17a regata Cambrils a Bon Port es preparaven aquest dissabte 23 de setembre per iniciar la competició. 11 embarcacions de la classe doble 420, 44 d’Ilca 4 i 32 d’Ilca 6 navegaven dissabte amb un vent variable d’entre 6 i 12 nusos que els permetia completar les tres proves programades. També diumenge es celebraven les tres proves previstes, tot i que amb
menys vent.
L’entrega de premis començava a pocs minuts de les set de la tarda, amb la presència de Camí Mendoza, regidora d’esports de l’Ajuntament de Cambrils, Anton Callau, secretari de la Junta Directiva del Club Nàutic Cambrils i Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del CNCB.
Els vencedors de la classe 420 categoria masculina eren Pol Mateu i Alejandro de Maqua, del Club Nàutic El Balís, mentre que en categoria femenina guanyaven Ona Garcia i Carla Romagosa, també del Balís.
En Ilca 4 el regatista del Club Nàutic Cambrils Pepe Peñaranda aixecava fins a tres trofeus: vencedor absolut, primer sub 16 i primer sub 18. Els eu company d’equip, Joan Fargas, pujava al pòdium per celebrar la seva tercera posició. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora ha estat Inés Samón del Club Nàutic El Masnou.
Pel que fa a Ilca 6, el cambrilenc Món Cañellas recollia el seu trofeu com a primer classificat. La guanyadora en Ilca 6 ha estat Ona Pascual del Club Nàutic El Masnou.
La 17a regata Cambrils a Bon Port tancava així una edició més marcada pel bon temps i àmplia participació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.