Concert inaugural del 17è Festival Internacional de Música amb la Valencia Brass Band aquest divendres

17è Festival Internacional de Música Tgn

L’actuació, que inaugura oficialment el FIM 2017, és gratuïta i tindrà lloc la nit de divendres, a les 23 hores, a la Plaça de la Pagesia

 La Valencia Brass Band ofereix aquest divendres, 30 de juny, el concert inaugural i gratuït del 17è Festival Internacional de Música. L’actuació començarà a les 23 hores a la Plaça de la Pagesia, a la Part Alta de Tarragona. La formació està integrada per una trentena de músics professionals de diferents punts del País Valencià de les especialitats de vent-metall i percussió dirigits per Enrique Alborch Tarrasó. El seu repertori, adreçat a tot el públic, contempla estils diversos de músiques, des de la literatura original per brass band, fins les millors transcripcions de la música clàssica més coneguda, passant per bandes sonores.

17è Festival Internacional de Música TGNConcerts a l’Auditori Diputació i cursos especialitzats fins al 9 de juliol

El Festival Internacional de Música oferirà, fins al 9 de juliol, un programa amb estils i intèrprets diversos en aquest tradicional esdeveniment musical de l’estiu a Tarragona. Per aquesta dissetena edició passaran agrupacions de corda com el Quartet Gerhard, la música barroca de Vespres d’Arnadí o el conegut grup vocal Quartet Mèlt, entre d’altres. L’Auditori Diputació acollirà totes les actuacions, tret del concert inaugural gratuït de divendres, al preu simbòlic es 5 euros. Les entrades ja es troben a la venda a l’Auditori Diputació (Pere Martell, 2) de dilluns a divendres i el mateix dia dels concerts.

  • Dissabte, 1 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Quartet Gerhard integrat per violins, viola i violoncel interpretaran obres de Schubert i Schumann.
  • Diumenge, 2 de juliol a les 20h. Auditori Diputació. David Pastor & Back to Brass, amb obres originals per a quintet de metall i solista.
  • Dimarts, 4 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Vespres d’Arnadí, amb Dani Espasa, director, al capdavant d’una agrupació orquestral especialitzada en música barroca.
  • Dimecres 5 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Marta Mathéu soprano i Albert Guinovart, piano,  oferiran un recital amb obres de Granados i del mateix Guinovart.
  • Dissabte, 8 de juliol a les 20 h. Nexus piano Duo. Mireia Fornells Roselló i Joan Miquel Hernández Segarra oferiran un recital pianístic a quatre mans.
  • Diumenge, 9 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Quartet Mèlt. El grup vocal ben conegut i reconegut pel públic l’espectacle Bestial amb un recull de cançons de diferents èpoques, des del renaixement a la música actual.

 La vessant acadèmica del Festival durà a Tarragona professors de reconegut prestigi que impartiran un total d’onze cursos de perfeccionament i interpretació d’instrument, amb gairebé un centenar d’inscrits procedents de tot l’Estat. El FIM 2017 inclou cursos de violí, viola, violoncel, guitarra, clarinet, flauta travessera, trompa, trombó, trompeta, tuba i cant. Les classes tindran lloc al Conservatori de Música de Tarragona entre els dies 1 i 9 de juliol.

Més informació del 17è Festival Internacional de Música: www.dipta.cat/festivalmusica

#FIM2017

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.