La cantant i ‘performer’ argentina Wenceslada és la última incorporació del cartell de l’Altacúsic 2017

Wenceslada

El festival Altafullenc confirma la darrera incorporació del cartell amb l’actuació d’aquesta compositora electrònica amb 14 concerts durant els dies 20, 21 i 22 de juliol

La darrera de les actuacions confirmades es durà a terme el divendres, 21 de juliol, a l’escenari de la Plaça de l’Església i serà gratuït, com la resta de concerts programats per enguany

Divendres 21 de juliol a les 23 hores a Escenari de la Plaça de l’Església. Aquestes són les coordenades que marquen la darrera confirmació del festival Altacústic 2017, un concert que s’ha confirmat en els darrers dies i que durà a l’actriu, cantant, compositora electrònica, escriptora i performer argentina Wenceslada als escenaris d’Altafulla, per oferir algunes de les interpretacions del seu repertori. 

María Sol d’Oliveira Mónica va néixer a Buenos Aires, Argentina l’any 1982. És actriu, cantant, compositora electrònica, escriptora i performer i les seves actuacions es desenvolupen en el camp de la cerca cos – so – moviment – vibració. Comença a fer cançons, sota el nom de “Wenceslada” i la seva música parteix de la improvisació i de l’afectació sonora de l’espai en relació amb el cos i la vibració, cançons que es despleguen i es construeixen lúdicament i d’acord amb l’estat present.

“Si l’artista és el seu propi territori, qualsevol lloc és un escenari”, amb aquesta frase es pot resumir l’actuació que Wenceslada oferirà als espectadors de l’Altacústic 2017, un concert en el qual desplegarà tota la seva energia i que completarà el total de 14 intervencions musicals que enguany conformen el programa del festival.

Tot a punt per l’Altacústic 2017

Queden poc més de 20 dies per una nova edició del Festival Altacústic, que enguany viurà una nova edició, una ocasió de descobrir alguns dels grups que hi actuaran. Enguany el festival es duu a terme els dies 20, 21 i 22 de juliol en diferents espais d’Altafulla, seguint amb l’esperit de fusionar alguns dels racons amb més encant del municipi amb algunes de les veus i propostes amb més caràcter del panorama musical emergent.

Enguany la programació de l’Altacústic 2017 comptarà amb l’actuació de Wenceslada, com a darrera confirmació ofcial, una actuació que s’afegirà als concerts de Mazoni, Pau Vallvé, Reinaldo & Clara, Pavvla, David Philips, Donallop, The Prussians, Ariana Abecasis, Jay Lem’on, The Escarteen Sisters, Casa das Feras, Maria Vidal i Pistola.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.