18a edició de les Jornades Yazoo a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus celebra una nova edició de les Jornades Yazoo, amb conferències de professionals reconeguts internacionalment en l’àmbit del disseny, de l’arquitectura i dels videojocs. Tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de març a l’Espai Llimoner del centre educatiu, amb seu al carrer del Vent.

Les Jornades Yazoo, que enguany arriben a la 18a edició, són un clar exponent de la doble vocació de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus de formar els seus alumnes i de dotar-los d’eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria. La iniciativa s’obre a tot el públic amb la voluntat de fer extensiva l’activitat i el coneixement que genera l’escola a tota la ciutadania.

Una conferència de Roser Casanovas, del Col·lectiu Punt6, SCCL, sobre “Urbanisme feminista” donarà el tret de sortida a l’edició d’enguany, el dimecres, 16 de març, a partir de les 18h. L’acte inclourà un concert de l’alumnat de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a reus i comptarà amb la participació del diputat delegat de centres d’ensenyament de la Diputació, Carlos Brull, encarregat d’inaugurar-la. El dijous 17 de març i el divendres 18 de març tindran lloc 8 conferències més, en horari de matí i tarda. Marga Oller, de MUCHO, un estudi estratègic de disseny internacional; Jaime González Vallejo, especialista en Art 3D de l’empresa Ubisoft Düsseldorf (Alemanya), i l’arquitecte Jofre Roca, nascut a Mont-roig del Camp, són alguns dels ponents que hi participaran. Trobareu tota la informació sobre les conferències de les Yazoo i els seus protagonistes al web de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus: https://www.dipta.cat/eadr.

Programa de conferències

Dimecres 16 de març:

18:30 Urbanisme feminista, a càrrec de Roser Casanovas, del Col·lectiu Punt6, SCCL

Dijous 17 de març:

10h Com triar l’estil gràfic del teu videojoc, a càrrec de David Ferriz (Devilishgames)

12h Disseny amb significat, de Marga Oller (MUCHO)

16h De la pantalla a l’obra, a càrrec de Joan G. Cortés i Rubén F. Berenguer (NOOK)

18h Eines per habitar, de Xevi Bayona Camó (BAYONA STUDIO) 

Divendres 18 de març:

10h Disseny d’escenaris per a videojocs, a càrrec de Jaime González Vallejo (USISOFT DÜSSELDORF)

12h The New Toormix, a càrrec d’Oriol Armengou i Ferran Mitjans (TOORMIX)

16h Dissenyar situacions, generar emocions, a càrrec de Cristina Masferrer (CRISTINA MASFERRER ESTUDI)

18h Identitats, a càrrec de Jofre Roca (TALLER JOFRE ROCA)

El centre d’ensenyament artístic de la Diputació a Reus ofereix 5 Cicles Formatius de Grau Superior: Gràfica audiovisual. Perfil professional infografia 3D, Arquitectura efímera, 3×2 Disseny d’interiors, Projectes i direcció d’obres de decoració i Videojocs i entorns virtuals. A banda dels Cicles Formatius el centre també ofereix diversos cursos monogràfics en l’àmbit de l’art i el disseny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.