18a edició del TGN Bàsquet de Cambrils

La 18a edició del Torneig Internacional de Cambrils del TGN Bàsquet reunirà vora 750 jugadors i jugadores de 72 equips al Palau Municipal d’Esports de l’1 al 5 d’abril. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos; el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, i el director tècnic, Iñaki Liarte, han presentat avui tots els detalls d’aquest torneig de les categories mini, aleví i infantil que cada any es juga a Cambrils per Setmana Santa. 

L’alcalde de Cambrils ha afirmat que parlar de Cambrils i del TGN Bàsquet és parlar d’una comunió d’interessos i d’una col·laboració exitosa durant molts anys que va molt més enllà de l’esport. El president del club ha destacat els 20 anys de trajectòria d’aquest torneig, amb la pausa per la pandèmia, i la bona relació entre el club i l’Ajuntament de Cambrils.  

Per la seva banda, la regidora d’Esports ha destacat la gran participació dels equips femenins i els nombrosos esdeveniments esportius que tindran lloc a Cambrils aquesta Setmana Santa. A continuació, la regidora de Turisme ha explicat que el patronat continua treballant per potenciar el turisme esportiu amb un pla d’accions que engloba esdeveniments i competicions, assistència a fires i promocions especialitzades.  

Finalment, el director del torneig ha destacat la bona experiència que viuen els jugadors i jugadores durant el torneig, que es tradueix en un alt nivell de fidelització dels participants, com ho demostra que alguns nens i nenes hagin tornat anys més tard com a entrenadors amb els seus equips.  

Els partits es disputaran cada dia de 9 a 14 i de 16 a 21 hores, excepte el dilluns 3 d’abril que no hi haurà competició perquè tots els equips passaran el dia a Port Aventura, i el dimecres 5 d’abril (l´últim dia del torneig) que la jornada acabarà a les 14 hores, després de les finals. Les persones que vulguin gaudir dels partits podran accedir lliurement al pavelló.  

Els equips que jugaran enguany procedeixen d’arreu de l’Estat, sobretot d’Aragó, La Rioja, Madrid i Catalunya, i d’altres països com França (amb el Toulouse Travel Team), Irlanda i com a novetat aquest 2023 també Turquia. Al llarg de la seva història, han passat  més de 17.000 jugadors pel Torneig Internacional del TGN Bàsquet.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.