Salou celebra dos tornejos de bàsquet durant Setmana Santa

Mare Nostrum Basket organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, dos grans tornejos de basquetbol, a la capital del turisme de la Costa Daurada, durant els propers dies de Setmana Santa.

Per una banda, la tretzena edició del Mare Nostrum Basket, que es disputarà del 3 al 5 d’abril, en diferents instal·lacions esportives de la Costa Daurada, entre elles, el Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre, el Pavelló de Cap Salou i el Pavelló de Ponent, amb la participació de 192 equips d’arreu del territori nacional.

I, d’altra banda, la primera edició del Plus Mare Nostrum Basket, amb 86 equips participants, i que tindrà lloc del 6 al 9 d’abril, també, en diferents instal·lacions esportives de la Costa Daurada, entre elles, el Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre, el Pavelló de Cap Salou i el Pavelló de Ponent.

Cal destacar que, enguany, es realitzen dos tornejos atesa la gran demanda per part dels equips que hi volen participar, alhora que passen uns dies a Salou practicant el seu esport preferit.

En total, es desplacen al municipi salouenc fins a 278 equips de bàsquet, amb més de 4.000 persones.

L’alcalde Pere Granados ha mostrat la seva satisfacció per tornar a celebrar el torneig de bàsquet més important d’Espanya, “fent que Salou esdevingui la capital del bàsquet, durant la Setmana Santa”. En aquest sentit, Granados ha assegurat que “treballem per consolidar el municipi com a destinació referent en turisme esportiu”; i, ha afegit, “aquesta és una molt bona ocasió perquè els i les esportistes coneguin tota l’oferta que hi ha a Salou per a la pràctica esportiva, així com, també, la variada oferta complementària, com és el patrimoni natural i la gastronomia”.

Per la seva banda, el director de Mare Nostrum Basket, Marc Guasch, ha valorat molt positivament la col·laboració amb l’Ajuntament de Salou, assenyalant que “perseguim objectius molt semblants: crear una simbiosi de vacances esportives i familiars on, a banda de la competició, també hi ha diversió, oci, i socialització dels joves esportistes dels diferents equips”. Ha afegit que “el fet que puguin gaudir d’un entorn i clima immillorable, i amb unes grans instal·lacions esportives, és el secret de l’èxit d’aquesta col·laboració; una relació de confiança i compromís que estem segurs que perdurarà durant molts anys”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.